ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις στο Eurocup U-14 της ξιφασκίας

Καλές ήταν οι επιδόσεις των αθλητριών του «τριφυλλιού» στο Eurocup U-14 της ξιφασκίας που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/10) στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Διακρίσεις στο Eurocup U-14 της ξιφασκίας

Αρκετά καλές ήταν οι εμφανίσεις των νεαρών αθλητριών του Παναθηναϊκού στο διήμερο Eurocup της ξιφασκίας U-14 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Ξεχώρισαν οι επιδόσεις των Αντωνίου και Λάγιου οι οποίες μπήκαν στην 8άδα αλλά και αυτές των Καζάγλη-Σαϊτάνη που τερμάτισαν στην 16άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.