ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Ο Σάρας θα γίνει ένας από τους καλύτερους κόουτς στην Ευρώπη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάρας.

Ομπράντοβιτς: «Ο Σάρας θα γίνει ένας από τους καλύτερους κόουτς στην Ευρώπη»

Αναλυτικά όσα είπε στο «15min.lt»:

«Δεν το βλέπω προσωπικά. Είναι ένα ματς ανάμεσα στην Ζαλγκίρις και την Φενέρμπαχτσε, όχι ανάμεσα στον Ομπράντοβιτς και τον Γιασικεβίτσιους. Βέβαια, θα είναι πολύ όμορφο που θα δω τον Σάρας. Είναι πολύ καλός μου φίλος, έχουμε εξαιρετική σχέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».

Στη συνέχεια, αποθέωσε τον… κόουτς Σάρας: «Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις και καταλαβαίνει το μπάσκετ. Έχουμε περάσει πάρα πολλές ώρες μιλώντας για μπάσκετ. Δεν αμφέβαλα ποτέ για το αν θα γίνει καλός προπονητής. Είναι ήδη σπουδαίος προπονητής. Στο μέλλον θα γίνει ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...