ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ

Σκεπτικός και… μόνος ο Μπεργκ

Διαβάστε για την αντίδραση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού μέσα στα αποδυτήρια μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τη Βέροια

Σκεπτικός και… μόνος ο Μπεργκ

Μετά το τέλος του αγώνα στη Βέροια η απογοήτευση ήταν τεράστια εντός αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού. Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες δεν μιλούσαν καν, κάποιοι έβριζαν και τα έβαζαν με την τύχη τους, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι τα… έψαλλε για τα καλά στους παίκτες του.

Στη χειρότερη κατάσταση απ’ όλους έμοιαζε πως βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού καθόταν σε μια άκρη των αποδυτηρίων, δεν μιλούσε σε κανέναν και απλά κοιτούσε κάτω, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τους τρεις βαθμούς από το ματς της Ημαθίας. Λίγο αργότερα, έχοντας ηρεμήσει, ο Σουηδός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας πως δεν μπορεί να… συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Ακόμα και κατά την αποχώρηση της ομάδας, ο Μπεργκ δεν είχε όρεξη για πολλά, δεν μιλούσε σε κανέναν και καθόταν σκεπτικός και προβληματισμένος

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.