ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός μεταξύ «αιωνίων» στον ΕΣΑΚΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήρθε για άλλη μία φορά σε... ρήξη μ' αυτή του Ολυμπιακού, με αφορμή την συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με την Stoiximan.

Χαμός μεταξύ «αιωνίων» στον ΕΣΑΚΕ

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από την σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Η ένταση ξεκίνησε ταν και συζητήθηκε το θέμα της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος από την εταιρεία Stoiximan και τα διάφορα θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με αυτή. Ο Παναθηναϊκός Supefoods  έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους», όμως, να μην δέχονται να παραχωρήσουν το κέντρο του ΟΑΚΑ, ώστε να διαφημιστεί ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλιστα αποχώρησε από τη σημερινή συνεδρίαση, αφού ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργος Σκινδήλιας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή, η οποία θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους με την Stoiximan.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.