ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπάρχει θέμα με Στραματσόνι;

Η δεύτερη σερί... γκέλα και το -4 από την κορυφή έφεραν οργή στον κόσμο, η πλειοψηφία του οποίου ζητάει την αποχώρηση του Ιταλού. Ποια τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Διαβάστε τις απαντήσεις στο ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr

Υπάρχει θέμα με Στραματσόνι;

Η δεύτερη σερί «γκέλα» στο πρωτάθλημα, που έφερε τον Παναθηναϊκό μέσα σε μία εβδομάδα στο -4 από την κορυφή, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το ματς στη Λιέγη, όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής, παρά το 2-0 που προηγήθηκε, είναι λογικό να φέρνει γκρίνια και προβληματισμό στον κόσμο, ο οποίος βάζει στο… στόχαστρο κυρίως τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κόσμου, σε αντίθεση με τον Αλαφούζο και είναι αρκετές οι «φωνές» για αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η διοίκηση σε αλλαγή προπονητή; Αυτή τη στιγμή όχι. Ο Αλαφούζος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιταλό και θεωρεί πως για τις μέχρι τώρα «γκέλες» δεν ευθύνεται ο προπονητής, ενώ είναι βέβαιος πως το… χαρτί θα γυρίσει.

Κομβικό, πάντως, παιχνίδι για τον Στραματσόνι φαντάζει πλέον αυτό στο Καραϊσκάκη. Και η εικόνα που θα βγάλει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, αλλά και το αποτέλεσμα που θα φέρει. Αν οι «πράσινοι» πάνε στο -4 στο Καραϊσκάκη και ηττηθούν, τότε θα μείνουν εκτός τίτλου ουσιαστικά από Νοέμβρη μήνα. Και σίγουρα οι εξελίξεις θα «αγγίξουν» και τον προπονητή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, για να μην γινόμαστε μάντεις κακών, αφού απ’ αυτό τον Ολυμπιακό ο… σοβαρός Παναθηναϊκός ΔΕΝ χάνει, ας μείνουμε στα έως τώρα δεδομένα. Και αυτά λένε πως ο Στραματσόνι τούτη τη στιγμή δεν κινδυνεύει και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.