ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρέσινγκ Παναθηναϊκού σε Φετφατζίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον 25χρονο Έλληνα μέσο και προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του για να τον φέρουν τον Γενάρη στην Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρέσινγκ Παναθηναϊκού σε Φετφατζίδη

Το πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης είναι αυτό που κυριαρχεί στην «πράσινη» επικαιρότητα σήμερα, ωστόσο την ίδια ώρα που το «τριφύλλι» δίνει πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, δεν σταματάει να κάνει μεταγραφική… προεργασία για την επιπλέον ενίσχυσή του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Και η αλήθεια είναι πως ήδη έχει γίνει αρκετή δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι, ώστε οι «πράσινοι» να είναι έτοιμοι όταν «ανοίξει» η μεταγραφική περίοδος και να κλείσουν τους παίκτες που επιθυμούν.

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα του Ιταλού προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός προχωράει όλο αυτό το διάστημα την περίπτωση του 25χρονου Έλληνα διεθνή και τον «πρεσάρει» προκειμένου να δεχτεί να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο «Φέτφα», που αγωνίζεται στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, αφού έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην ομάδα που βρίσκεται και οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι τεράστιες και σίγουρα μεγαλύτερες απ’ αυτές που μπορεί να προσφέρει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, ο Στραματσόνι έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να… ψήνει τους ποδοσφαιριστές και να τους δίνει κίνητρα για να τον ακολουθήσουν, κάτι που έκανε με πολλούς – και κυρίως με τον Λεντέσμα – και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο προσπαθεί να πείσει και αν τα καταφέρει θα απευθυνθεί στην Αλ Αχλί, με την οποία έχει συμβόλαιο ο Φετφατζίδης μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν ο 25χρονος μέσος πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό, να προταθεί στους Σαουδάραβες πρόταση δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.