ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο «value for money» Σίνγκλετον και η νέα… μεταγραφή του Παναθηναϊκού Superfoods

Ο Κρις Σίνγκλετον που κάνει πολλά πράγματα καλά στο παρκέ και η νέα «μεταγραφή» του Παναθηναϊκού Superfoods. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Ο «value for money» Σίνγκλετον και η νέα… μεταγραφή του Παναθηναϊκού Superfoods

Ο Κρις Σίνγκλετον έσπασε όλα τα ρεκόρ χθες το βράδυ, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια μεγάλη νίκη και απέδειξε πως η επιμονή και η αναμονή για την απόκτησή του το καλοκαίρι, από πλευράς «πράσινων», ήταν στοχευμένη και ορθή, παρότι η μεταγραφή έγινε από άλλον προπονητή.

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο. Παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά μέσα στο παρκέ, ακόμα και στην κακή του μέρα, μπορεί να ευστοχήσει σε ένα κρίσιμο σουτ ή να «βγάλει» μια καλή άμυνα. Σε καμία περίπτωση ζημιογόνος για την ομάδα του.

Ο πρώην άσος της «Λόκο», αποτελεί λίρα εκατό, όχι μόνο για το χθεσινό ματς, αλλά για τη γενικότερη εικόνα του, παρότι προέρχεται από non stop μπάσκετ (Λοκομοτίβ, Κίνα, Παναθηναϊκός).

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σίνγκλετον αποτελεί τον ορισμό του σύγχρονου μπασκετμπολίστα, Διαθέτει σουτ, είναι γρήγορος, μπορεί να μαρκάρει και κοντούς και ψηλούς και είναι πεισματάρης, παρότι δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό, δείχνει να διαθέτει το «know how».

Χθες το βράδυ, ο Σίνγκλετον, ξεπλήρωσε στον νυν προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ, την εμφάνισή του, στο περσινό 5ο ματς ανάμεσα στην Λοκομοτίβ και την Μπαρτσελόνα στα play offs, όπου με μια ανάλογη εμφάνιση, είχε οδηγήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Final-4.

Παρότι Καλάθης, Γκιστ και Φελντέιν (μαζί με τον Σίνγκλετον), ήταν οι παίκτες που επί της ουσίας οδήγησαν το «τριφύλλι» στη νίκη, οφείλουμε να σταθούμε και στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι επιδόσεις του Θεσσαλονικιού γκαρντ, επί ημερών Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό, ολοένα και βελτιώνονται. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο η άφιξη του καταλανού, αλλά νομίζω πως ο ίδιος ο Μποχωρίδης είναι η βασική αιτία.

Ο 22χρονος άσος, αντιλαμβάνεται τη νέα εποχή της ομάδας (με Πασκουάλ στον πάγκο), ως τη μεγάλη του ευκαιρία, όχι μόνο να καθιερωθεί στο «τριφύλλι», αλλά να μάθει το μπάσκετ καλύτερα. Η δική του βελτίωση, βοηθάει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα, ως εκ τούτου αποτελεί και την ευκαιρία του να καθιερωθεί.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην απόκτηση γκαρντ, στη θέση του Τζέιμς. Σαφώς και η αγορά δεν προσφέρεται για πολλές και έτοιμες λύσεις υψηλού επιπέδου τούτη την εποχή, εντούτοις, ο «Μποχώ» έχει βαλθεί να… τρελάνει τον κόσμο, δείχνοντας σε κάθε ματς, πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγάλει τον καυτό Νοέμβρη με αυτόν να πλαισιώνει τον Καλάθη.

Αν βγει κάτι καλό από τον αναπάντεχο τραυματισμό του Μάικ Τζειμς, αυτό θα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...