ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βλέπει και Γιόβετιτς!

Ο Αντρέα Στραματσόνι εκτός από την περίπτωση του Φελίπε Μέλο βλέπει και τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό της Ιντερ, Στέφαν Γιόβεβιτς!

Βλέπει και Γιόβετιτς!

Για δυο παίκτες και όχι απλά για έναν από την Ιντερ έχει δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός. Εκτός από την περίπτωση του Φελίπε Μέλο, είδηση που σας αποκάλυψε το sdna.gr,  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” εξετάζουν και την περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς! Πρόκειται για τον Μαυροβούνιο διεθνή μεσοεπιθετικό, γεννημένο στις 2 Νοεμβρίου του 1989 που αγωνίζεται από το 2105 στην Ιντερ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφή του Αντρέα Στραματσόνι με τον Πιέρο Αουσίλιο, τον αθλητικό διεθυντή των νερατζούρι, τον οποίο ο “Στράμα” γνωρίζει πολύ καλά. Εγινε μια πρώτη επαφή τόσο για τον Μέλο, όσο και για τον Γιόβετιτς και είναι σίγουρο ότι οι συζητήσεις θα κορυφωθούν, με σκοπό να προχωρήσει η μεταγραφή για τουλάχιστον έναν από τους δυο παίκτες τον Ιανουάριο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι και η περίπτωση Γιόβετιτς είναι πάρα πολύ δύσκολη και σκοπός του Στραματσόνι είναι να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις με την Ιντερ και να παλέψει για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, πάντως, έχει ένα μεγάλο οικονομικά ποσό στην ιταλική ομάδα. Οι πιθανότητες να γίνει κάτι με την περίπτωση του Γιόβετιτς είναι ελάχιστες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tο συμβόλαιο του παίκτη, του οποίου το στυλ παρουσιάζεται στη γειτονική χώρα με αυτό του Ρομπέρτο Μπάτζιο λήγει το 2019 και οι όποιες συζητήσεις θα αφορούν για δανεισμό. Ο Γιόβετιτς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρτίζαν, Φιορεντίνα και Μάντσεστερ Σίτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.