ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε Στοίχημα: Επιλογές από Αγγλία και Euroleague

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Πάμε Στοίχημα: Επιλογές από Αγγλία και Euroleague

Εξαιρετικά περιορισμένο το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, καταλήγουμε σε… μία και μοναδική επιλογή από το Κύπελλο Αγγλίας. Μας… τροφοδοτεί, όμως, το μπάσκετ με άλλες δύο επιλογές, μία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τη Euroleague και μία από το FIBA Champions League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Για την έκπληξη η Μπράκλι Τάουν

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το 1Χ της Μπράκλι Τάουν επί της Τζίλιγχαμ στον επαναληπτικό για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (απόδοση 2.00). Σημειώνουμε ότι το πρώτο ματς έληξε στο ισόπαλο 2-2. Την έκπληξη της σεζόν 2013/14 θα προσπαθήσει να επαναλάβει σήμερα η Μπράκλι Τάουν (αγωνίζεται στην έκτη τη τάξει κατηγορία του Νησιού, τη National League North), έχοντας δείξει και στο πρώτο ματς ότι δεν είναι διατεθειμένη να αποδειχθεί εύκολος αντίπαλος. Άλλωστε, οι σημερινοί γηπεδούχοι έρχονται από ένα αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους μετρούν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σκοράρουν, δε, με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας πετύχει από δύο γκολ και πάνω στα 9/10 ματς. Η Τζίλιγχαμ, από την πλευρά της, αποτελεί το φαβορί του ζευγαριού βάσει δυναμικότητας, όμως η φύση της διοργάνωσης είναι τέτοια που ευνοεί τις εκπλήξεις. Στη League One λαμβάνουν μέρος οι φιλοξενούμενοι, όντας στη 17η θέση του πίνακα μετά το πέρας των 17 πρώτων αγωνιστικών (20 β.). Προέρχονται από τις διαδοχικές νίκες επί των Γουέστ Μπρομ U23 (για το EFL Trophy) και Νορθάμπτον (2-1 για πρωτάθλημα). Σημειώστε ότι τα 21/24 φετινά παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις έχουν συνδυαστεί με το αμφίσκορο. Πιστεύουμε στο 1Χ.

Ευκαιρία… για Ολυμπιακό

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου πηγαίνουμε αρχικά με το χάντικαπ -4 πόντων για τον Ολυμπιακό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 1.90. Πάρα πολλά ήταν εκείνα που ενόχλησαν τον Σφαιρόπουλο στον αγώνα με την Γαλατασαράι ξεκινώντας με το 19-0 σερί στο διάστημα 8’-14’, οι κάκιστες επιλογές του Σπανούλη οποίος μόνο στο τελευταίο δίλεπτο βοήθησε και γενικά ο περιορισμένος αριθμός παικτών που ουσιαστικά βοήθησαν. Έτσι όπως είναι η φετινή Γαλατασαράι, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι συνδιεκδικητές της εισόδου σε τετράδα και οκτάδα να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Γαλατά, όπως ήδη το έχει πετύχει η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ και ο Ερυθρός Αστέρας. Θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός και οι συνθήκες είναι καλές για να το κάνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα η οποία έχει βγάλει ακραία ένταση στην άμυνα, λόγω των πολλών απουσιών, όμως ο Ολυμπιακός ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιους αντιπάλους με ακόμη μεγαλύτερη ένταση από την πλευρά του για να καταστρέψει το παιχνίδι τους. Θα διακόψει λοιπόν τη λειψή Μπαρτσελόνα και θα επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, από ΤΣΣΚΑ και Γαλατά. Επιλογή λοιπόν ο Ολυμπιακός -4.

Under στην Τουρκία

Επιλέγουμε, τέλος, το Under 141.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Πινάρ Καρσίγιακα με τη Λε Μαν για το FIBA Champions League, σε απόδοση 1.90. Με καλάθι του Πόνιτκα στην εκπνοή, η Πινάρ νίκησε 74-76 την Άβτοντορ, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 3-1 για τον όμιλο Β ενώ μετά έκανε κάκιστη εμφάνιση με την ουραγό της τουρκικής λίγκας ΤΕΝΤ και τη νίκη 78-84 μετά από παράταση. Η Λε Μαν έχει επίσης ρεκόρ 3-1, μετά τη νίκη 72-61 επί της Οραντέα και στο γαλλικό πρωτάθλημα νίκησε 50-57 την Παρί Λεβαλουά σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος στην Ευρώπη. Με αυτόν τον… κάκιστο τρόπο παιχνιδιού η Λε Μαν τα πάει μια χαρά στην διοργάνωση, δεχόμενη μόλις 49 πόντους από την Βενέτσια, 49 από την Κίμικ, 64 από την Κατάγια και 61 από την Οραντέα. Ο Τούρκος προπονητής της, Ερμάν Κουντέρ, δεν έχει λόγο να αλλάξει τίποτα, παρομοίως θα αγωνιστεί απόψε και η Πινάρ θα ακολουθήσει αφού μέχρι σήμερα βασίζεται κυρίως στην αμυντικές της ικανότητες. Άλλωστε την τελευταία εβδομάδα μόνο έβγαλε αποτέλεσμα 74-76 με την Άβτοντορ η οποία συνηθίζει να περνάει τους 170 πόντους άνετα και μετά έβγαλε σκορ 71-71 με την ΤΕΝΤ που μέχρι τότε δεχόταν πάνω από 100 πόντους ανά αγώνα. Προφανής επιλογή το Under 141.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.