ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Είναι και πάλι ΕΔΩ!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κερδίζει χρόνο, κερδίζει αυτοπεποίθηση, κερδίζει ξανά τον κόσμο του. Θα κερδίσει και τίτλους. Είναι σχεδόν δεδομένο. Μέχρι τότε, όμως, χρωστάει και μια πολύ μεγάλη νίκη στον κόσμο του. Αυτή που θα έρθει αύριο το βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι και πάλι ΕΔΩ!

Η Μπάμπεργκ ήταν η… αρχή. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει κάτι σε βαθμό… συνταρακτικό. Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει εκείνο το «διπλό» κυρίως λόγω της προσωπικότητας και του εγωισμού των παικτών του. Στην Τουρκία η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες. Έπειτα από δύο παρατάσεις και με τους διαιτητές να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει – πια – να παρουσιάζει εντός παρκέ τη «νέα εποχή».

Στη Μαδρίτη ήρθε η… σφραγίδα. Δεν συνδυάστηκε από νίκη, και αυτό είναι το «γαμώτο». Εκείνο που μένει στο τέλος της βραδιάς. Όμως, «διαβάζοντας» πίσω από τις λέξεις, βλέποντας πίσω από το – κάθε – αποτέλεσμα, το βράδυ της Τετάρτης αποδείχτηκε πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Και για το «αύριο» αυτού. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αρχίσει να αφήνει «αποτύπωμα». Παρουσιάζει μια ομάδα που παλεύει σαν λιοντάρι. Που βγάζει ένταση σε άμυνα κι επίθεση, διάθεση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, «κυνήγι» κάθε μπάλας σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός που θέλουμε. Ο Παναθηναϊκός που… έλειψε. Ο Παναθηναϊκός – όχι που επιστρέφει αλλά – που επέστρεψε.

Ναι, υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλουν βελτίωση. Ναι,χΧρειάζονται μεταγραφές, χρειάζεται προσθήκη στα γκαρντ, είναι απαραίτητη η επιστροφή του Τζέιμς. Το πρώτο και σημαντικό, όμως, που ήταν να έρθει ένας προπονητής ο οποίος θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα και από το «έκτρωμα» του ΣΕΦ θα τη μετατρέψει σε ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο και μέσα σε κάθε έδρα, έγινε. Ο Τσάβι Πασκουάλ μεταμόρφωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την ομάδα. Κι αν αύριο έρθει η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, θα «σβήσει» από πάνω κι εκείνο το σημάδι του Φαλήρου στο ξεκίνημα της σεζόν.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κερδίζει χρόνο, κερδίζει αυτοπεποίθηση, κερδίζει ξανά τον κόσμο του. Θα κερδίσει και τίτλους. Είναι σχεδόν δεδομένο. Μέχρι τότε, όμως, χρωστάει και μια πολύ μεγάλη νίκη στον κόσμο του. Αυτή που θα έρθει αύριο το βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.