ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για Ρινάλντι

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής από τον Αντρέα Στραματσόνι και το επόμενο διάστημα θα κρίνει εν πολλοίς το αν θα πείσει τον Ιταλό να τον εμπιστευθεί ή θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για Ρινάλντι

Πλησιάζοντας προς την «καυτή» (όπως αναμένεται) χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του όσον αφορά τους τομείς που χρειάζεται άμεση ενίσχυση, ενώ παράλληλα διαμορφώνει άποψη περί των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί ώστε να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Το όνομα του Λαουτάρο Ρινάλντι, φημολογείται πως έχει αρχίσει ήδη να «φιγουράρει» στη λίστα των παικτών οι οποίοι αναμένεται να δοθούν δανεικοί τον Ιανουάριο, πλάι σε αυτά των Μπουμάλ, αδερφών Βλαχοδήμων και Μαρινάκη.

Ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι μέχρι στιγμής, γεγονός το οποίο φαίνεται και από τον πενιχρό χρόνο συμμετοχής που έχει λάβει ως τώρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει βρεθεί στην αποστολή της ομάδας οκτώ μόλις φορές και έχει κατορθώσει να πατήσει «χορτάρι» στις έξι. Η μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή του ήταν τα 16 λεπτά τα οποία αγωνίστηκε στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό. Διψήφιο χρόνο συμμετοχής είχε και στην «τεσσάρα» επί των Ιωαννίνων (11′) ενώ οι υπόλοιπες εμφανίσεις του κυμαίνονται από ένα έως οκτώ λεπτά.

Από τη μία πλευρά, είναι ήδη γνωστό πως ο Ρινάλντι αποκτήθηκε ως «ρεζέρβα» του Μάρκους Μπεργκ και θα ήταν ουτοπικό σε πρώτη ανάγνωση να απαιτείται να του δοθεί η φανέλα του βασικού. Από την άλλη πλευρά όμως, ο χρόνος ο οποίος παίρνει από τον Στραματσόνι κρίνεται ελάχιστος ώστε να αποδεχθεί αν όντως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο επόμενος μήνας θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ρινάλντι στην ομάδα καθώς ο ίδιος έχει φροντίσει να δείξει αρκετά καλή εικόνα στα φιλικά της ομάδας. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην κουβέντα Αλαφούζου-Στραματσόνι το περασμένο Σάββατο, η παρότρυνση του προέδρου της ΠΑΕ προς τον Ιταλό τεχνικό, να αξιοποιήσει δηλαδή όλες τις διαθέσιμες μονάδες του ρόστερ, προτού καταλήξει στη λίστα με τους «κομμένους», είναι ένα γεγονός που ίσως βοηθήσει στην ανάδειξη του νεαρού φορ σε πρώτη φάση.

Εν τέλει, οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα δείξουν το κατά πόσο μπορεί ο σύλλογος να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρινάλντι, ο οποίος ψάχνει ακόμα το πρώτο του επίσημο γκολ με την πράσινη φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.