ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Αυτά έχει στο μυαλό του ο «Στράμα» ενόψει Άγιαξ

Ο Αντρέα Στραματσόνι «αποκάλυψε» στη σημερινή προπόνηση τα όσα σκέφτεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

Αυτά έχει στο μυαλό του ο «Στράμα» ενόψει Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Ο Αντρέα Στραματσόνι λοιπόν σήμερα «αποκάλυψε» τα σχέδια του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης. Ο Λουκ Στιλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην τριάδα της άμυνας οι Κουτρουμπής, Σάμπα, Μολέδο και στα δύο άκρα σαν μπακ-χαφ οι Κουλιμπαλί, Χουλτ. Οι Ζέκα και Βιγιαφάνιες σύμφωνα με τη σημερινή δοκιμή θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα, με τους Λεντέσμα-Γουακάσο να μονομαχούν για τη θέση που μένει… ορφανή στον άξονα. Στην επίθεση, το αρχικό δίδυμο ήταν Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, ωστόσο στη συνέχεια ο Στραματσόνι άλλαξε τον Αργεντινό με τον Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE