ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Έτσι θα παίξει απέναντι στον Άγιαξ!

Ποιες οι σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι για την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, στο αυριανό ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Έτσι θα παίξει απέναντι στον Άγιαξ!

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα, που θα ξεκινήσουν αύριο στην «Άμστερνταμ Αρένα», με τον Μπεργκ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να μένει στον πάγκο.

Εκτός του Σουηδού επιθετικού, ο Στραματσόνι προσανατολίζεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας και τον Κριστιάν Λεντέσμα, τοποθετώντας στη θέση του τον Γουακάσο, προκειμένου να κερδίσει σε ταχύτητα, στη μεσαία γραμμή.

Η ενδεκάδα όπως προκύπτει αυτή τη στιγμή, θα απαρτίζεται από τους Στιλ, Κουλιμπαλί δεξιά, Χουλτ αριστερά, οι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Μολέντο, Κουτρουμπής και Σαμπά, ανασταλτικά χαφ οι Ζέκα-Γουακάσο, επιθετικός ο Ιμπάρμπο και Βιγιφάνιες και μάλλον Λουντ, θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα.

Ο Στραματσόνι θα αφήσει όπως όλα δείχνουν τον Μάρκους Μπεργκ εκτός, με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει αργότερα, φοβούμενος πιθανή υποτροπή, καθώς ο Σουηδός έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις και δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να «βγάλει» 90λεπτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ