ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Η «καρδιά» του Παναθηναϊκού «χτυπά» στο Άμστερνταμ!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Άμστερνταμ, δίνοντας έντονο πράσινο χρώμα στην ολλανδική πρωτεύουσα!

Η «καρδιά» του Παναθηναϊκού «χτυπά» στο Άμστερνταμ!

Ο «παλμός» του Παναθηναϊκού «χτυπά» εδώ και λίγες ώρες στο Άμστερνταμ!

Από νωρίς το πρωί, παρέες «πράσινων» εκδρομέων έχουν φροντίσει να δώσουν «Παναθηναϊκό» χρώμα στους δρόμους της πρωτεύουσας, στους οποίους κυκλοφορούν φορώντας τα διακριτικά του συλλόγου, ενώ συχνά-πυκνά στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας «αντηχούν» τα αγαπημένα συνθήματα της εξέδρας.

Παρά το γεγονός πως οι ελπίδες της ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι «ανεπαίσθητες», οι οπαδοί της ομάδας δηλώνουν το «παρών» προερχόμενοι από την Ελλάδα αλλά και διάφορες γωνιές της Ευρώπης, πάντα στο πλευρό του «τριφυλλιού».

Υπολογίζεται πως πάνω από 3.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο του «Αίαντα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ