ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

«Κλείδωσε» η τριάδα στην άμυνα, παίζονται δύο θέσεις σε άξονα και επίθεση.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Το 3-5-2 είναι τελικά το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο «Amsterdam Arena».

Σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν από την προπόνηση των «πρασίνων» στο γήπεδο του Άγιαξ, λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ιταλός τεχνικός έχει καταλήξει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στους παίκτες που θα στελεχώσουν την βασική ενδεκάδα.

Ο Λουκ Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του την τριάδα των Σάμπα – Μολέδο – Κουτρουμπή στην άμυνα. Η αριστερή πλευρά θα καλυφθεί από τον Νίκλας Χουλτ ενώ απέναντί του θα βρίσκεται ο Κουλιμπαλί. Στον άξονα, σίγουροι είναι οι Ζέκα – Βιγιαφάνιες οι οποίοι θα πλαισιωθούν με έναν εκ των Λεντέσμα/Ουακάσο. Στην επίθεση, σίγουρος είναι μόνο ο Βίκτορ Ιμπάρμπο καθώς η μη συμμετοχή του Μπεργκ στο βασικό σχήμα, αναγκάζει τον Στραματσόνι να επιλέξει έναν εκ των Ρινάλντι ή Λουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ