ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Ένα «φαλτσοσφύριγμα» στέρησε το «διπλό»…

Οι παίκτριες του Καζάζη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό του Ρέντη, ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα ανατρέποντας το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού σε 1-2, αλλά στο κρίσιμο τέταρτο σετ, η λάθος υπόδειξη της διαιτητή Μουλά (υπέδειξε υπέρβαση στη Φιλντ με το σκορ στο 26-27), στέρησε τη νίκη από τις «πράσινες» και κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό ο οποίος εν τέλει πήρε το ματς στο ται μπρεικ (3-2).

Ένα «φαλτσοσφύριγμα» στέρησε το «διπλό»...

Παρά την ήττα, τα «φίνα κορίτσια» εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ένα πόντο μπροστά από τον Ολυμπιακό (19 έναντι 18 βαθμοί).

Το ματς

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας έχοντας «όπλο» το σερβίς. Έτσι, το 11-7 έγινε πολύ γρήγορα 24-14, με την Τσίμα να διαμορφώνει το τελικό 25-15. Ο «αέρας» του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ (5-1), αλλά η εκπληκτική Μερτέκη και συνολικά τα πολύ καλά μπλοκ, έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει σε 19-19 αρχικά και να πάρει το δεύτερο σετ με 25-22.

Η πολύ καλή εμφάνιση των παικτριών του Καζάζη αποδείχθηκε και στο τρίτο σετ, στο οποίο το προβάδισμα παρέμεινε σε «πράσινα» χέρια από την αρχή του (6-1). Παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 21-15, η Πολ ήταν εκείνη που «έγραψε» το 25-17 δίνοντας το σετ στον Παναθηναϊκό. Στο τέταρτο σετ πάλι, το προβάδισμα εναλλασσόταν συνεχώς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν «χέρι-χέρι» μέχρι το 24-24. Παρόλα αυτά οι «πράσινες» έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, αλλά η διαιτητής Μούλα «είδε» υπέρβαση στο χτύπημα της Φιλντ (το replay την διέψευσε), στην επίθεση την οποία ο Παναθηναϊκός είχε το match ball (26-27).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε εν τέλει να κατακτήσει το τέταρτο σετ με 29-27, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι και στέλνοντας το στο τάι-μπρεικ, εκεί οπού η κούραση και το «ψυχολογικό άδειασμα» των «πρασίνων» ήταν εμφανές και παρά την στιγμιαία ισοφάριση σε 10-10, οι γηπεδούχες ήταν αυτές που πανηγύρισαν τη νίκη.

Τα σετ: 25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12

περισσότερα σε λίγο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE