ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Κοσμοσυρροή αναμένεται στο «Amsterdam Arena»

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άγιαξ όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για αθρόα προσέλευση των φιλάθλων του «Αίαντα».

Κοσμοσυρροή αναμένεται στο «Amsterdam Arena»

Πάνω από 40.000 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του «Αίαντα».

Παρά το γεγονός πως ο Άγιαξ έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση του στην επόμενη φάση, το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν θα εμποδίσει τους φίλους της ομάδας στο να γεμίσουν το «Amsterdam Arena».

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται και 3.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην ολλανδική πρωτεύουσα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ