ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Κουτρουμπής: «Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε τη νίκη»

Ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού» Γιώργος Κουτρουμπής, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άγιαξ πως αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί σοβαρός στο παιχνίδι της Πέμπτης μπορεί να πάρει το «διπλό».

Κουτρουμπής: «Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε τη νίκη»

Ο διεθνής Έλληνας χαφ υπογράμμισε πως η αυριανή αναμέτρηση με τον Άγιαξ είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο συμπλήρωσε πως εάν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί σοβαρός και πιάσει τα «στάνταρ» των παιχνιδιών με τη Θέλτα και τη Σταντάρ στη Λιέγη είναι πολύ πιθανό να βγει νικητής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Κουτρουμπής:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως με τη Θέλτα και τη Σταντάρ εκτός έδρα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή τη  νίκη.»

Στην ερώτηση για το αν η ομάδα δίνει περισσότερη βάση στο επερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ο Κουτρουμπής ήταν κατηγορηματικός: «Δεν νομίζω να συμβεί αυτό, θέλουμε τη νίκη γιατί έχουμε και καιρό να κερδίσουμε σε παιχνίδι ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μια νίκη απέναντι στον Άγιαξ θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για το ένα ματς που έχει μείνει στην Ευρώπη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ