ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Οποιος δεν έχει κίνητρο, να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο» (vid)

Το μήνυμά του ενόψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ έστειλε ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου.

«Οποιος δεν έχει κίνητρο, να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο» (vid)

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

Για το πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι: «Ξέρουμε πολύ καλά πως αύριο θα είναι το πρώτο ματς μετά από δύο ήττες και δεν έχει σημασία ποιος είναι αντίπαλος. Θέλουμε αντίδραση. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την νίκη αλλά υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα έχουμε αύριο 3.000 κόσμο από όλα τα μέρη του κόσμου και ξέρω πως ο Άγιαξ είναι ιστορικός για τον Παναθηναϊκό. Θέλω εγώ και οι παίκτες μου να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Κατά πόσο έχει μεταφερθεί στους παίκτες η σημασία του αυριανού αγώνα: «Μέχρι τώρα κάναμε ένα κακό ματς στην Ευρώπη αλλά στα τρία προηγούμενα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν λίγο άτυχοι. Όσοι μπουν στο γήπεδο θέλω να έχουν την κατάλληλη νοοτροπία και να δώσουν το 110%. Είναι ένα ιστορικό γήπεδο, είμαστε ιστορική ομάδα και περιμένω την κατάλληλη νοοτροπία. Αν κάποιος αύριο δεν βρει κίνητρο καλύτερα να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE