ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (18:00, panathinaikos24.gr, NS2)

Πρώτος και αήττητος και στου Ρέντη!

O πρώτος και αήττητος Παναθηναϊκός, κατεβαίνει στου Ρέντη (7η αγωνιστική), με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών του και να παραμείνει στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Πρώτος και αήττητος και στου Ρέντη!

Οι «πράσινες» οδηγούν την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος, έχουν χάσει μόλις ένα σετ μέχρι στιγμής (απέναντι στον ΑΟ Θήρας την προηγούμενη αγωνιστική), δουλεύουν σκληρά και με χαμηλά το κεφάλι και δείχνουν πως είναι έτοιμες για… μεγάλα πράγματα φέτος.

Παρά το ονειρικό ξεκίνημα, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, κρατά χαμηλά την μπάλα, προσγειωμένες τις αθλήτριές του, διότι ξέρει πως είναι εύκολο να… ξεφύγουν από το στόχο τους και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.

Το σημερινό ντέρμπι είναι μια ευκαιρία για τα «φίνα κορίτσια» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να δουν και τα όριά τους, διότι από το ξεκίνημα της σεζόν, διαρκώς ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι αρχίζει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2.

Δείτε τη βαθμολογία, μετά από 6 αγωνιστικές:

xwris-titlo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...