ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ολλανδία η «πράσινη» αποστολή!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το ταξίδι της αποστολής του Παναθηναϊκού από το «Ελ. Βενιζέλος» στο Άμστερνταμ με τους «πράσινους» να προσγειώνονται επί ολλανδικού εδάφους στις 14:45.

Στην Ολλανδία η «πράσινη» αποστολή!

Η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία είναι γεγονός!

Μετά από τέσσερις ώρες ταξιδιού (σ.σ η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 10:00), οι «πράσινοι» πάτησαν το «πόδι» τους στο Άμστερνταμ ενώ στο αεροδρόμιο της ολλανδικής πρωτεύουσας τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» συναντήθηκαν με μερικούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν φτάσει νωρίτερα στην πόλη και με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία των παικτών του Στραματσόνι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους εμψυχώσουν ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μεταβεί απευθείας στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ