ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Τα σενάρια πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσμενή θέση, αναφορικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση των ομίλων του Europa League, ωστόσο έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Διαβάστε τα σενάρια.

Τα σενάρια πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς, έχει απολέσει τις περισσότερες ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, έχει μαθηματικές ελπίδες, αλλά όπως είναι λογικό, δεν εξαρτάται από αυτόν.

Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει τόσο τον Άγιαξ, όσο και τη Θέλτα, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές και παράλληλα να έρθουν αποτελέσματα που τον βολεύουν στα άλλα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη επί του Άγιαξ στην Ολλανδία  και την ίδια στιγμή θέλει ισοπαλία και μόνο ισοπαλία στο ματς της Θέλτα με την Σταντάρ Λιέγης. Αν το εν λόγω ματς δεν έρθει «Χ», η νίκη στο Άμστερνταμ, δε φτάνει στο «τριφύλλι».

Αν έρθει το επιθυμητό στην αυριανή αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει πάλι τη νίκη με τη Θέλτα στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ο Άγιαξ να νικήσει την Σταντάρ στο Βέλγιο.

Η βαθμολογία του ομίλου και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Άγιαξ: 10

Σταντάρ Λιέγης: 5

Θέλτα: 5

Παναθηναϊκός: 1

5η αγ: Άγιαξ-Παναθηναϊκός, Θέλτα-Σταντάρ Λιέγης

6η αγ.: Παναθηναϊκός-Θέλτα, Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ