ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: «Εμείς νικήτριες στο παρκέ!»

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα, μέσα από το λογαριασμό της στο facebook, έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συνέχεια.

Ρόγκα: «Εμείς νικήτριες στο παρκέ!»

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας… και στο βόλεϊ, προκειμένου να νικήσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από την πλευρά των «φίνων κοριτσιών».

Η παίκτρια του Παναθηναϊκού, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος!

Το ηχηρό μήνυμα της Πέννυς Ρόγκα:

«Ήρθε η ώρα μετά από ένα αρκετά έντονο βράδυ και ένα ακόμα πιο έντονο απόγευμα να γράψω δυο πράγματα. Το πιο εύκολο είναι να ρίξουμε ευθύνες στους άλλους και να το χρησιμοποιήσουμε σαν άλλοθι για το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα. Για μένα εχθές ήμασταν νικήτριες… όχι στα χαρτιά αλλά μέσα στο παρκέ. Νικήτριες γιατί ήμασταν η μια για την άλλη, γιατί όλες το θέλαμε, γιατί πλέον παίζαμε για τον κάθε πόντο είτε τον κερδίζαμε είτε όχι. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου περισσότερο από ποτέ. Τα κεφάλια μέσα, δουλειά και στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε. Ραντεβού την Κυριακή στο Μετς…».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...