Γκονσάλες: «Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση»

Ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Χοσέ Λουίς Γκονσάλες, τόνισε σε δηλώσεις του την επιτακτική ανάγκη της ομάδας για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας

Για τον Λουίς Γκονσάλες, η νίκη κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας είναι επιτακτική. Ο Αργεντινός βολεϊμπολίστας των «πρασίνων» σημείωσε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερη συνοχή και αυτοπεποίθηση, ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκονσάλες: «Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο επειδή χρειαζόμαστε τους βαθμούς ώστε να παραμείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και επειδή πρέπει να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερη  συνοχή και αυτοπεποίθηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και παράλληλα να πραγματοποιήσουμε και μια καλή εμφάνιση»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Bιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού

Η κλασσική πράσινη αυθεντική εμφάνιση μπάσκετ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-2017. Φτιαγμένη από την Adidas και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ!

#today
#hot now