ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Να κάνει «White Friday»!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα κινείται στους ρυθμούς της «Black Friday», ο Παναθηναϊκός Superfoods, θέλει απόψε στο ΟΑΚΑ να κάνει τη δική του… «White Friday», απέναντι στην Νταρουσάφακα. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Να κάνει «White Friday»!

Το εξής παράδοξο συμβαίνει στον Παναθηναϊκό Superfoods τις τελευταίες ημέρες. Παρότι προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα-με τη μία να είναι από τον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο ΟΑΚΑ- και τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκιστ, το κλίμα κάθε άλλο παρά άσχημο είναι.

Και αυτό, διότι υπήρξε η άμεση αντικατάσταση του Γκιστ από τον Κένι Γκάμπριελ, αλλά και η επάνοδος του Μάϊκ Τζέιμς, ο οποίος επέστρεψε πολύ πιο σύντομα από τους υπολογισμούς που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας, δύο γεγονότα, που σκορπούν χαμόγελα και ελπίδα στον κόσμο, ενόψει της συνέχειας.

Πριν από αυτά όμως, υπάρχει ένα ματς. Και τι ματς. Τελικός. Μπορεί να ακούγεται κλισέ και γραφικό, αλλά είναι αλήθεια. Η Νταρουσάφακα έρχεται με το 5-3 (στο 4-4 ο Παναθηναϊκός), όπερ σημαίνει, δύο νίκες περισσότερες από το «τριφύλλι».

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη είναι τεράστιας σημασίας (βαθμολογικής και μη) διότι αν επιτευχθεί θα διατηρήσει τον «εξάστερο» σε τροχιά… τετράδας, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, θα τον απομακρύνει, με την ομάδα του Μπλατ, να αποκτά προβάδισμα τριών νικών. Αν θέλει λ

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τον Κένι Γκάμπριελ (άγνωστο αν θα αγωνιστεί), αλλά θα πρέπει να περάσει και την αποψινή βραδιά, με… κουτσουρεμένο ρόστερ. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς-και με την Βαρκελώνη να ακολουθεί-το παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους, είναι κομβικής σημασίας.

ΥΓ.1: Ο Μάϊκ Τζέιμς, μάλλον θα κάνει… πρεμιέρα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» την επόμενη εβδομάδα. Εφεξής, περιμένουμε να δούμε μια άλλη ομάδα, προϊόντος του χρόνου.

ΥΓ.2: Η Νταρουσάφακα διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και έναν προπονητή, μετρ της τακτικής. Η «κόντρα» του με τον Πασκουάλ, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΥΓ.3: Μία γυναίκα και ένα πεντάχρονο αγόρι κάηκαν ζωντανοί στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια, την ίδια στιγμή που στα πολυκαταστήματα σε όλη τη χώρα, σπρώχνονται και τσακώνονται για το ποιος θα πρωτομπει. Ελλάδα, 2016.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...