ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 3-0

Επέστρεψαν στις νίκες τα «φίνα κορίτσια»!

Τα κορίτσια του Καζάζη επικράτησαν εύκολα με 3-0 του Μαρκόπουλου για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επέστρεψαν στις νίκες τα «φίνα κορίτσια»!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-5 του Α.Ο Μαρκοπούλου που αγωνίστηκε χωρίς τη βασική του διαγώνια, Έρικα Μερκάντο, η οποία έχασε τη μητέρα της και μετέβη εσπευσμένα στο Εκουαδόρ. Τη θέση της Μερκάντο κάλυψε η Λιάγκη. Οι γηπεδούχες ήλεγχαν το σετ (16-11,21-16) και με μπλοκ της Κωνσταντινίδου ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 1-0 με 25-18.

Στο δεύτερο σετ, η Φακοπουλίδου πέρασε στη θέση της Νικολογιάννη για το Μαρκόπουλο ενώ η Μερτέκη πήγε στο 3-3 στο σερβίς για να δυσκολέψει την υποδοχή του Μαρκοπούλου και να φύγει από εκεί με 9-0 σερί εκ των οποίων δυο άσοι (12-3). Η διαφορά «άνοιξε» οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να τη μαζέψουν ενώ οι «πράσινες» έκαναν με 25-13 το 2-0 στα σετ.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα με τις «πράσινες» να επικρατούν με 25-17.

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Λαγουδάκη, Παπαδοπούλου, Καββαδία, Καρπουζά

Α.Ο Μαρκοπούλου (Νικολάκης): Νικολογιάννη, Κλάιν, Πατεράκη, Λιάγκη, Διάλλα, Σόουζα, Ιακωβίδου –λ / Φακοπουλίδου, Δικαιούλια, Καρακάση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ