ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

H κόρη του Γκασκόιν ήρθε στην Ελλάδα και έκανε πάταγο! (pics)

H θετή κόρη του «Γκάζα» πέρασε για λίγο από τη Μύκονο, έκανε τις βουτιές της και προκάλεσε παραλήρημα με το σώμα της!

H κόρη του Γκασκόιν ήρθε στην Ελλάδα και έκανε πάταγο! (pics)

Το «κακό» παιδί του αγγλικού ποδοσφαίρου πρόλαβε να αφήσει την «κληρονομιά» του στο αγγλικό ποδόσφαιρο πριν τον κερδίσει το αλκόολ…

Παράλληλα, φρόντισε να μας αφήσει και τη θετή του κόρη Μπιάνκα, η οποία δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη με τέτοιο κορμί!

Η Μπιάνκα Γκασκόιν πέρασε μια βόλτα από τη Μύκονο, φόρεσε το αποκαλυπτικό μαγιό της, έκανε τις τελευταίες της βουτιές για φέτος και μας άφησε ξερούς!

1
2
3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.