ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επέκταση συνεργασίας με την Avance Rent A Car

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την ελληνική εταιρεία μίσθωσης οχημάτων «Avance Rent a Car ΕΠΕ».

Επέκταση συνεργασίας με την Avance Rent A Car

Η Avance Rent a Car χορηγεί και την τρέχουσα σεζόν, 2016/17, τις ομάδες Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Πόλο Ανδρών με οχήματα για τις ανάγκες των ομάδων (μετακινήσεις των αθλήτων/τριων εντός πόλεως αλλά και των ομάδων σε εκτός έδρας αναμετρήσεις).

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας στο χώρο μίσθωσης οχημάτων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.