ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Με τόσα το συζητάει για τον Βιγιαφάνιες

Μπορεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες να μην είναι προς πώληση, αλλά με ένα συγκεκριμένο ποσό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Αργεντινό.

Με τόσα το συζητάει για τον Βιγιαφάνιες

Παρά τα σενάρια και τις φήμες, ο “Βίγια” δεν πωλείται. Δεν είναι στη λίστα των παικτών που μπορούν να παραχωρηθούν. Γι αυτό είναι κατηγορηματικοί και ξεκάθαροι στο “τριφύλλι”. Επειδή, όμως, όλα έχουν την τιμή τους, παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” πιστεύουν πολύ και ποντάρουν πολλά στον Βιγιαφάνιες, θα καθίσουν σε τραπέζι διαπραγμάτευσης γι αυτόν μόνο αν προσφερθεί συγκεκριμένο ποσό.

Με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συζητήσουν μια πιθανή πώληση του Βιγιαφάνιες. Οχι, όμως, με λιγότερα χρήματα κι αυτό καλό θα είναι να το κρατήσουμε. Προσοχή: Δεν υπάρχει κάποια πρόταση, ούτε ο παίκτης έχει βγει στο.. σφυρί. Απλώς, όπως γράψαμε και παραπάνω, όλα έχουν την τιμή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE