ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την εμφατική νίκη των «πρασίνων» στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ανδρεόπουλος: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν μπορούσε παρά να ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του στην έδρα των εν δυνάμει πρωταθλητών Ελλάδος. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, πως το αποψινό αποτέλεσμα δεν είναι παρά «μια νίκη ακόμα» καθώς έπεται το άλλο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Η νίκη ήρθε  με μεγάλη συγκέντρωση. Οι παίκτες μου ακολούθησαν την τακτική μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως είναι απλά μια νίκη ακόμα. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά παίζουν ρόλο οι βαθμοί για την τελική κατάταξη. Αυτό που μας άρεσε είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα δένει, και ο κάθε παίκτης μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου.  Αυτή η νίκη δεν έχει σχέση με το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.