ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3 (26-24, 20-25, 19-25, 18-25)

Η «Πυλαία» βάφτηκε… πράσινη!

Ο Παναθηναϊκός είχε σε εξαιρετική μέρα τους δύο ακραίους του, Μελγκαρέχο και Τσίροβιτς, έστησε αριστοτεχνικά τα μπλοκ άουτ και πέρασε αλώβητος από την έδρα του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-1 σετ στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών!

Η «Πυλαία» βάφτηκε... πράσινη!

Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για μεγάλα πράγματα!

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πραγματοποίησαν ψυχωμένη εμφάνιση στην έδρα του εν δυνάμει πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, τον οποίο και «ξεχαρβάλωσαν» με 3-1 σετ, χάρη στο πολύ καλά τους μπλοκ αλλά και την νέα εξαιρετική εμφάνιση των δύο ακραίων τους, Μελγκαρέχο και Τσίρκοβιτς.

Η νίκη αυτή έστειλε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα (5/12) έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εκτός έδρας).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς

Τα επιτυχημένα μπλοκ άουτ του Γκονζαλες έστειλαν προηγούμενους τους παίκτες του Ανδρεόπουλου στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-6), ενώ με την ίδια συνταγή επανέλαβαν το προβάδισμά τους και στο δεύτερο (16-13). Ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας σε 22-22 και πήραν εν τέλει το πρώτο σετ χάρη στη λανθασμένη επίθεση του Μελγκαρέχο (26-24).

Έπειτα, οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να περάσουν μπροστά στις αρχές του δευτέρου σετ (8-6) αλλά αυτή τη φορά έμαθαν από τα λάθη τους και κατόρθωσαν να ξεφύγουν μέχρι και με επτά πόντους διαφορά (18-11). Πάλι ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να «ψαλιδίσει» τη διαφορά (21-18), αλλά ο πρώτος χρόνος του Ρανγκέλ έδωσε το σετ στον Παναθηναϊκό.

Η φόρα των παικτών του Ανδρεόπουλου διατηρήθηκε και στο τρίτο σετ, εκεί όπου ο Γκονσάλες έφερε ξανά σε θέση «οδηγού» την ομάδα του (8-7) και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μαρούλης, ο οποίος έκανε πέντε σερί επιτυχημένα σερβις (12-7). Στη συνέχεια, τα μπλοκ των Τσίροβιτς (20-15) και Ρανγκέλ (25-19) έδωσαν «πράσινο» χρώμα και στο τρίτο σετ.

Έχοντας πλέον το προβάδισμα και στα σετ (2-1), ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν άλλο ένα «ξέσπασμα» στην τελευταία «πράξη» του αγώνα. Το πως θα κυλούσε αυτή φάνηκε από νωρίς, με τον Τσίροβιτς να διαμορφώνει το αρχικό 6-0 και στη συνέχεια ο Μελγκαρέχο οδήγησε το παιχνίδι στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και την ομάδα του στο +8 (16-8). Τέλος, το λάθος σερβίς του Παπαδόπουλου υπέγραψε τη νίκη του «τριφυλλιού» κλείνοντας το τέταρτο σετ στο 25-18.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.