ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέστο: «Ο Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του»

Ο Τζαντομένικο Μέστο μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «pianetagenoa1893.net» για τον Αντρέα Στραματσόνι αλλά και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Μέστο: «Ο Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του»

Κατά τον έμπειρο Ιταλό ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» ο Αντρέα Στραματσόνι «πλήρωσε» το τίμημα των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας, αντί των παικτών που, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, έχουν το κύριο μερίδιο ευθύνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζάντο Μέστο στην ιστοσελίδα «pianetagenoa1893.net»:

Για την αποχώρηση Στραματσόνι: «Τα τελευταία νέα είναι ότι ο προπονητής απολύθηκε, ενώ είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, δύο πόντους από την δεύτερη θέση. Αυτό είναι όμως ένα έργο που έχω ξαναδεί. Εμείς οι παίκτες δεν δώσαμε το καλύτερο και ο προπονητής πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα παρ’ όλο που έδωσε και την ψυχή του. Ήθελα πάντα πριν σταματήσω την καριέρα μου να ζήσω μία εμπειρία στο εξωτερικό και μου την έδωσε ο Παναθηναϊκός και ο κύριος Στραματσόνι».

Για την Αθήνα και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η Αθήνα είναι ένα υπέροχο μέρος, είχα την ευκαιρία να μάθω μία νέα γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, αλλά και μία διαφορετική κουλτούρα με πλούσια ιστορία. Το ποδόσφαιρο εδώ ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, όπως αυτό της βίας, που έφερε την διακοπή μερικών αγώνων και αυτό είναι κρίμα. Όμως ο απολογισμός μου είναι οπωσδήποτε θετικός και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή την σημαντική επιλογή»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.