ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Δώνης έλεγε «πάρτε τον Ουζουνίδη»

Πότε και σε ποιον είχε πει ο Έλληνας προπονητής να πάρει για τον πάγκο της ομάδας του τον Μαρίνο και τι τελικά συνέβη;

Όταν ο Δώνης έλεγε «πάρτε τον Ουζουνίδη»

Δύο Έλληνες προπονητές είχε βάλει στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός για την μετά – Στραματσόνι εποχή. Τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Γιώργο Δώνη. Κατέληξε εύκολα στον πρώτο, ο οποίος ήταν ελεύθερος, μιας και ο Δώνης δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο έχει και αρκετά… μηδενικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Δώνης και Ουζουνίδης βρέθηκαν ταυτόχρονα σε λίστα μεγάλης ομάδας, αφού στο παρελθόν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους δύο Έλληνες τεχνικούς. Ωστόσο, εκείνο που τους… ενώνει (εκτός φυσικά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστές) προέρχεται από το 2008. Τότε που ο Δώνης άφηνε τον πάγκο της Λάρισας έπειτα από τέσσερα χρόνια σε αυτόν για να αναλάβει την ΑΕΚ.

Όταν ο Δώνης αποχωρούσε από την ΑΕΛ, ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Πηλαδάκης, του είχε ζητήσει τη γνώμη του για τον αντικαταστάτη του. «Πάρτε τον Ουζουνίδη», είχε πει ο Δώνης χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδεικνύοντας την εκτίμησή του προς τον πρώην συμπαίκτη του. Κάτι που έγινε, αφού ο Πηλαδάκης δεν έχασε χρόνο και έδωσε τα ηνία στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έκατσε για περίπου 1,5 χρόνο στον πάγκο των βυσσινί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...