ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ

Στα… όρια του ο Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός σκέφτεται ακόμα και την άμεση αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό λόγω των τελευταίων γεγονότων με τα συνεχόμενα... ντου των οπαδών και την επίθεση προς τον ίδιο

Στα... όρια του ο Ιμπάρμπο

Τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί με τον κόσμο να έχει γίνει η… σκιά των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και το σημερινό “ντου” στο Κορωπί, που μεταξύ άλλων είχε λεκτική και όχι μόνο επίθεση στον Βίκτορ Ιμπάρμπο φαίνεται πως έχουν φέρει στα όρια του τον Κολομβιανό επιθετικό, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και την άμεση αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ο Ιμπάρμπο ήταν ο νούμερα ένα… στόχος του κόσμου, εξαιτίας εξωαγωνιστικών συμβάντων με πρωταγωνιστή τον ίδιο, με αποτέλεσμα αρκετοί να κινηθούν απειλητικά εναντίον του. Αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον ούτως ή άλλως προβληματισμένο Κολομβιανό. Μάλιστα, αυτό ήρθε μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι, του οποίου ο Ιμπάρμπο αποτελούσε προσωπική επιλογή.

Φυσικά, το ενδεχόμενο αποχώρησης του 27χρονου επιθετικού δεν είναι και τόσο απλό, καθώς υπάρχει συμβόλαιο δανεισμού του για έναν χρόνο με την Κάλιαρι, με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του. Κι αν αποφασιστεί να αποχωρήσει, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Ιταλούς. Ο Ιμπάρμπο, πάντως, εκφράζει πλέον ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που γνωρίζει πως αν αγωνιστεί ενώπιον του κόσμου του Παναθηναϊκού θα γίνει δέκτης αποδοκιμασιών.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.