ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (22:00, NOVASPORTS 2, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Τσάβι ξέρεις τον τρόπο

Νίκη... εδραίωσης αναζητεί ο Παναθηναϊκός Superfoods απέναντι στη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, στην επιστροφή του Πασκουάλ ως αντίπαλος στο γήπεδο που λατρεύτηκε

Τσάβι ξέρεις τον τρόπο

Η επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στο γήπεδο που… έγινε γνωστός και απέναντι στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί την είδηση της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει στη Βαρκελώνη τη Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 2, Panathinaikos24.gr) στο «ματς της βραδιάς» με τον Καταλανό προπονητή να δηλώνει χθες πως η στιγμή θα είναι μοναδική για τον ίδιο, αλλά στο μυαλό του είναι μόνο η νίκη.

Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για τη Μπαρτσελόνα, υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα Άλεξ Ρενφρό, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή τους τους Ναβάρο, Λαουάλ και Ρίμπας.

Οι Καταλανοί προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατασαράι, που τους έχουν αφήσει πολύ πίσω στη βαθμολογία, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται από νίκη με 86-80 κόντρα στη Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...