ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Παίρνει μέτρα ο έξαλλος Πασκουάλ!

Εναν διαφορετικό Τσάβι Πασκουάλ θα αντικρίσουν από εδώ και στο εξής οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Παίρνει μέτρα ο έξαλλος Πασκουάλ!

Ο Καταλανός τεχνικός είναι εκνευρισμένος όχι με την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αλλά με την πολύ κακή εμφάνιση που είχαν οι πράσινοι στο Παλαού Μπλαουγκράνα και τη… χαλαρότητα που έδειξαν. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα, ενόψει της συνέχειας.

Σήμερα, με τη επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, οι παίκτες θα δουν το άλλο πρόσωπο του Πασκουάλ, ο οποίος θα τους κάνει έντονες παρατηρήσεις και θα τους βάλει τις φωνές  για όλα όσα είδε στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και κάποιου είδους τιμωρία από τον τεχνικό του “τριφυλλιού”, που θα ζητήσει σε έντονο ύφος άμεση βελτίωση από όλους στην ομάδα.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι μετά μετά τον αγώνα της Δευτέρας στο Λαύριο υπάρχει την Παρασκευή το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ και δυο μέρες μετά το ματς με την ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...