ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθεώθηκε ο Πασκουάλ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν θερμά τον Τσάβι Πασκουάλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι.

Αποθεώθηκε ο Πασκουάλ!

Η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods (85-58) αλλά και συνολικά η εμφάνισή του κόντρα στη Γαλατασαράι ευχαρίστησαν τον κόσμο ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Τσάβι Πασκουάλ καταχειροκροτώντας τον την ώρα που πραγματοποιούσε δηλώσεις και στη συνέχεια ο Καταλανός προπονητής τους ανταπέδωσε το χειροκρότημα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.