ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΤΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Συνάντηση Αλαφούζου – Ουζουνίδη

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη εντός των επόμενων δύο ημερών προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το πλάνο που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συνάντηση Αλαφούζου - Ουζουνίδη

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση «κορυφής» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να τεθεί «επί τάπητος» ο σχεδιασμός της ομάδας το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση αυτή, η οποία θα τελεστεί εντός του επόμενου διημέρου (Παρασκευή ή Σάββατο) οι δύο άνδρες θα «χαράξουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η συζήτηση αυτή δεν θα προσηλωθεί μόνο στο ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά και σε αυτό των αποχωρήσεων όσων παικτών δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, σύμφωνα πάντα με την εισήγηση του 48χρονου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.