ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ

Ζητάει φορ ο Ουζουνίδης, φήμες από τη Ν. Σμύρνη για Ανσαριφάρντ

Ο Έλληνας τεχνικός θα συζητήσει με τον Αλαφούζο για την αναγκαιότητα ικανής λύσης πίσω από τον Μπεργκ. Πως συνδέουν στην "Πλατεία" τα λεγόμενα του το βράδυ της Πέμπτης με τον Ιρανό επιθετικό.

Ζητάει φορ ο Ουζουνίδης, φήμες από τη Ν. Σμύρνη για Ανσαριφάρντ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Θέλτα πως θα έχει συνάντηση είτε σήμερα, είτε αύριο, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο. Μια συνάντηση που θα αφορά φυσικά το ρόστερ, με τον προπονητή της ομάδας να λέει πως ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις γρήγορα. Και εννοούσε τόσο για ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα, ώστε να… ελαφρύνει το ρόστερ, όσο και για αυτούς που θα ζητήσει ο Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ζητήσει ενίσχυση σε 3-4 θέσεις. Αυτή του τερματοφύλακα θεωρείται δεδομένη, όπως και του αμυντικού μέσου, ενώ ο Ουζουνίδης έχει διαπιστώσει πως πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ υπάρχει το… χάος για τη θέση “9”. Ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν μπορεί – ακόμα τουλάχιστον – να βοηθήσει την ομάδα, ο Λέτο δεν αντέχει για μεγάλο διάστημα και για συνεχόμενα παιχνίδια, ο Ιμπάρμπο δεν είναι “κλασικός” σέντερ φορ και είναι και… φευγάτος. Γι’ αυτό ο Έλληνας τεχνικός θα ζητήσει ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τους στόχους; Στη Νέα Σμύρνη ξέρουν την τεράστια εκτίμηση που τρέφει ο Ουζουνίδης στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπέντο… κλωτσάει. Στην “Πλατεία”, μάλιστα, μεταφράζουν την ατάκα του Ουζουνίδη περί ταχύτητας για κάποιες κινήσεις ως… μήνυμα για τον Ιρανό επιθετικό του Πανιωνίου, προκειμένου να… προλάβουν τον Ολυμπιακό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Πανιώνιο περιμένουν προτάσεις για τον παίκτη μέσα στις επόμενες μέρες και τον κοστολογούν με περισσότερες από 500.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί καλές σχέσεις με τους Νεοσμυρνιώτες από τις μεταγραφές των Ευαγγέλου και Μπουμάλ, αλλά αυτή του Ανσαριφάρντ (αν οι “πράσινοι” κινηθούν για την περίπτωσή του) θα είναι σαφώς πιο δύσκολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.