ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

Συνεχίζουν στην κορυφή!

Άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, προσέθεσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε με 3-1 των Μακεδόνων στο Μετς και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζουν στην κορυφή!

Την ένατη νίκη τους σε δέκα αγώνες στην Α1 βόλεϊ γυναικών πανηγύρισαν τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη τα οποία επικράτησαν με 3-1 του Α.Σ Μακεδόνων στο Μετς και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενες απέδειξαν πως δεν θα αποτελέσουν εύκολη «λεία» για τις «πράσινες» παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα στο πρώτο σετ (14-8) το οποίο εν τέλει ανατράπηκε σε 25-22 για το 1-0 του Παναθηναϊκού. Ό,τι δεν κατάφεραν στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενες το πέτυχαν στο δεύτερο σετ, πιάνοντας στον «ύπνο» τις γηπεδούχες (25-16) και ισοφάρισαν σε 1-1.

Κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε και πάτησε «γκάζι» τελειώνοντας από νωρίς το τρίτο σετ (8-2 και 20-10) το οποίο και κατέκτησε με 25-20. Στην τελευταία «πράξη» επαναλήφθηκε το δυναμικό «πράσινο» σερί (8-1) αλλά οι φιλοξενούμενες βρήκαν το σθένος να πλησιάσουν προσωρινά (15-13) προτού Μερτέκη και Φιλντ το «πάρουν πάνω τους» τελειώνοντας το παιχνίδι με νέο σερί (25-19).

Τα σετ: 25-22, 16-25, 25-20, 25-19

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Λαγουδάκη, Φιλντ, Ρόγκα -λ /Παπαδοπούλου

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Σπανού Μυρίδου –λ / Στεφανίδου, Βέλλιου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ