ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H Wikipedia «τρελάθηκε» με Τζεντίλε!

Από την στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε βρίσκεται στην Αθήνα, το προφίλ του Ιταλού στην Wikipedia «πήρε» φωτιά, καθώς υπέστη τροποποιήσεις η προσωπική του σελίδα, αναφορικά με την νυν ομάδα του!

H Wikipedia «τρελάθηκε» με Τζεντίλε!

«Ο τάδε παίκτης έρχεται, το λέει και η Wikipedia…», είναι μια από τις ατάκες η οποία ακούγεται συχνά όταν οι οπαδοί μιας ομάδας βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής ή την επιβεβαίωση των συζητήσεων μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου.

Ιδιαίτερα δε τα τελευταία χρόνια, την «σιγή ιχθύος» που συνοδεύει μια διαπραγμάτευση την έχει «σπάσει» και… προδώσει επιτυχημένα η σελίδα του υποψήφιου στόχου στην Wikipedia, την μεγαλύτερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, την οποία διαχειρίζονται όμως άνθρωποι!

Έτσι, πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση μιας μεταγραφής, η προσωπική σελίδα του εν δυνάμει παίκτη μιας ομάδας αναγράφει ήδη το όνομα του νέου του συλλόγου, προσφέροντας έτσι πληροφορίες «λαβράκια» στους ενδιαφερόμενους αναγνώστες.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η βιασύνη αυτή δεν προκύπτει από πουθενά, παρά από τους ευσεβείς πόθους ορισμένων οπαδών!

Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε η σελίδα του οποίου υπέστη διάφορες τροποποιήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της Δευτέρας. Δεν πέρασε πολύ ώρα από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε η έλευσή του στην Ελλάδα και ήρθε η πρώτη… παρέμβαση η οποία έβαλε τον Παναθηναϊκό ως την τρέχουσα ομάδα του Ιταλού παίκτη, προκαλώντας κάποια σύγχυση.

Στην συνέχεια, με την ώρα να είναι ήδη περασμένη και το ρεπορτάζ να μην «δίνει» παραπάνω στοιχεία για τον σκοπό της επίσκεψης του πρώην παίκτη του Μιλάνου, η καρτέλα αυτή άλλαξε στην πρότερη κατάστασή της, η οποία παραμένει έως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές κενή…

Όπως και να έχουν τα πράγματα, στην περίπτωση του Τζεντίλε, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση για την μυστικότητά της, ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο Παναθηναϊκός που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα σενάρια περί συζητήσεών του με τον Ιταλό.

Ωστόσο, η κοινή αίσθηση κάνει λόγο για εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) ακόμη και εντός της ημέρας..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.