ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 3-1

Με μπροστάρη τον Γκονζάλες «καθάρισε»!

Με τον Ζοσέ Λουίς Γκονζάλες να πραγματοποιεί μία εκπληκτική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Με μπροστάρη τον Γκονζάλες «καθάρισε»!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-1 σετ στο κλειστό της Κυψέλης. Οι «πράσινοι» με μπροστάρη τον Γκονζάλες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κηφισιάς.Η ομάδα της Κηφισιάς κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο πρώτο σετ με 3-2 μετά από πρώτο χρόνο του Παπαγγελόπουλου, με τον Παναθηναϊκό να ανακάμπτει και να οδηγεί το σετ στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τον Ρανγκέλ για το 8-7. Τελικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να το κατακτήσουν με 25-23.

Το δεύτερο σετ  η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των γηπεδούχων πήραν προβάδισμα τριών πόντων με το ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν μέχρι και τα μισά αυτού του σετ να έχουν διαφορά από το «τριφύλλι» (18-15). Τελικά το σετ μετατράπηκε σε… θρίλερ με τη Κηφισιά να επικρατεί τελικά με 27-25.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στο τρίτο σετ όταν και πήρε γρήγορα διαφορά τριών πόντων με τον Μελγκαρέχο. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να οδηγήσουν το σετ στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τον Χαραλαμπίδη να μπλοκάρει τον Χριστοφιδέλη για το 8-6. Η Κηφισιά προς το τέλος του σετ μείωσε στον πόντο (18-17) αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός το κατέκτησε με 25-21.

Στο 4ο και τελευταίο σετ του αγώνα, η Κηφισιά το πάλεψε και στο τελευταίο σετ, το οποίο πήγαινε πόντο πόντο. Οι Κηφισιώτες κατάφεραν ισοφαρίσουν με καλά σερβίς του Γιορντάνοφ για το 18-18 αλλά ένα μπλοκ του Ρανγκέλ πάνω στον Βούλγαρο διαγώνιο έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στον Παναθηναϊκό. Οι δύο παίκτες είδαν στην αμέσως επόμενη φάση και από μια κόκκινη κάρτα, αφού αντάλλαξαν μερικά… γαλλικά και το «τριφύλλι» έφτασε στο 25-23 και την κατάκτηση της νίκη μετά από πάιπ του Μελγκαρέχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ