ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (NS4, 20:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League, ψάχνοντας το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα που του έχε δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες, τα τελευταία χρόνια.

Να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα…

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, «χτύπησε» στα ίσα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει απόψε στην Κυψέλη, μπροστά στον κόσμο του να πάρει τη νίκη και να μείνει στη 2η θέση.

Ο λίμπερο των «πράσινων», Άκης Δαρίδης, αναφορικά με το αποψινό ματς, δήλωσε στο «paovolleyball.gr»:

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς . Η Κηφισιά βλέπουμε ότι έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά φέτος, διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με αιχμή του δόρατος τον Ιορντάνοφ και πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να τον περιορίσουμε, θα φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στη νίκη».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...