ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Πάμε Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ

Τετάρτη (14/12) σήμερα και οι επιλογές που μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι είναι αρκετές. Διεξάγεται το «κυρίως πιάτο» της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ υπάρχουν και πολλά ματς Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες και online καζίνο, όπως για παράδειγμα η betrebels, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Αμφίσκορο στο «Μπριτάνια»

Ξεκινάμε με την Πρέμιερ Λιγκ, όπου πηγαίνουμε με το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Στόουκ με τη Σαουθάμπτον, σε απόδοση 2.00. Ηττημένη έφυγε η Στόουκ από το «Εμιρέιτς» το Σάββατο, όμως η συγκεκριμένη ήττα δε συνιστά καταστροφή. Οι «πότερς» θα επιδιώξουν σήμερα την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, θέλοντας να εκμεταλλευθούν για μία ακόμα φορά τη δύναμη της έδρας τους. Θυμίζουμε ότι η ήττα από την Άρσεναλ πήρε τη σκυτάλη από τα κολλητά τρίποντα επί των Γουότφορντ (0-1) και Μπέρνλι (2-0), ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του Μαρκ Χιουζ έχει επικρατήσει στα 3/4 τελευταία «εντός» για την Πρέμιερσιπ. Δύο νίκες έχει πανηγυρίσει η Σαουθάμπτον στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, αμφότερες εντός έδρας και με σκορ 1-0 (επί Έβερτον και Μίντλεσμπρο). Στο 2-2-3 το σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών για τους «αγίους», οι οποίοι παρουσιάζουν ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο. Φυσικά, σε κανέναν δεν… άρεσε και ο αποκλεισμός στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολη η σημερινή αποστολή για το σύνολο του Κλοντ Πιελ, το οποίο αγνοεί τη λέξη «διπλό» στις τελευταίες τέσσερις εξόδους για την Πρέμιερσιπ (0-2-2). Μάλιστα, έχει ηττηθεί στις δύο πιο πρόσφατες (2-1 από Χαλ, 3-0 από Κρίσταλ Πάλας).

Over στο Βέλγιο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του βελγικού Κυπέλλου ανάμεσα στη Σαρλερουά και τη Γκενκ, επιλέγοντας το Over 2,5 σε απόδοση 2.00. Σημειώνουμε αρχικά ότι το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ. Επηρεασμένη απ’ όσα έγιναν στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης (διακοπή) η Σαρλερουά, δεν κατάφερε να βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο εναντίον της Έουπεν το Σάββατο. Βρέθηκε να χάνει δύο φορές, απάντησε σχετικά γρήγορα σε ισάριθμες περιπτώσεις, αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δικαιούταν κάτι περισσότερο. Επέστρεψε στις απώλειες έπειτα από δύο σερί νίκες και έμεινε στους 31 πόντους και την 6η θέση, μετράει όμως ένα ματς λιγότερο. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο, η Σαρλερουά ξεκίνησε με το εντός έδρας εύκολο 5-0 επί της αδύναμης Μποχόλ, ενώ στην περασμένη φάση επικράτησε στα πέναλτι της Άντερλεχτ, σε μια φοβερή πρόκριση, αφού το ματς οδηγήθηκε στην παράταση χάρη σε γκολ του Μπαμπί στις καθυστερήσεις. Πιο «φρέσκια» σε σχέση με την αντίπαλο της θα παρουσιαστεί σήμερα η Γκενκ, καθότι δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό διότι υποχρεώθηκε να παίξει την Παρασκευή το μεσημέρι κόντρα στη Σασουόλο για το Γιουρόπα Λιγκ (αναβλήθηκε την Πέμπτη λόγω ομίχλης), όπου επικράτησε 0-2 με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και πήρε την πρόκριση ως πρώτη. Σήμερα πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία η Γκενκ, παρά το ότι έρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αποτελέσματα που την άφησαν στους 24 πόντους και την ένατη θέση, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Το Κύπελλο πάντα αποτελεί στόχο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν δύο εύκολες εκτός έδρας προκρίσεις επί των Αάλστ (0-4) και Μπέβερεν (1-3).

Υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Κλείνουμε με μπάσκετ, όπου θα μας απασχολήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σαρλερουά. Over 154,5 πόντοι η επιλογή, σε απόδοση 1.83. Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα στην έδρα της Ζολνόκι και συνεχίζει με ρεκόρ 5-3 στον όμιλο Ε του Champions League ενώ μετά ηττήθηκε 77-68 από τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan.gr Basket League και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Σαρλερουά κόντεψε να κάνει μεγάλη έκπληξη αλλά ηττήθηκε 68-66 από την Μπεσίκτας, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 3-5, και έπειτα είχε ζεύγος αγώνων για το βελγικό κύπελλο όπου αποκλείστηκε από τη Λίμπουργκ με αποτελέσματα 83-98 και 91-97. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε κάνει «πλάκα» με νίκη 58-80 στο Βέλγιο με εκείνη την επίδοση των 58 πόντων στην άμυνα να είναι η μία από τις πολλές που ακολούθησαν. Δυστυχώς για τον Ζντοβτς οι παίκτες του δεν δίνουν πια την απαιτούμενη σημασία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στα τελευταία ματς η ΑΕΚ έχει δεχθεί 77 από ΠΑΟ, 76 από Ζολνόκι, 75 από Κοροιβο, 78 από Ζιελόνα Γκόρα, 78 από ΟΣΦΠ και 81 από Παρτιζάν, νούμερα που διαφέρουν πάρα πολύ από τις επιδόσεις κάτω των 60 πόντων που είχε νωρίτερα. Αυτή η χαλαρή άμυνα της Ένωσης μας ωθεί στην επιλογή του Over 154,5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα τωμ αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.