ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε υποχρέωση…»

Νίκες και μόνο νίκες, είναι η υποχρέωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, από δω και πέρα, σύμφωνα με τον Ρόμπιν Λουντ.

Λουντ: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε υποχρέωση…»

Ο άσος των «πράσινων», αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει «φέρει» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και για το νέο του ρόλο, στον αγωνιστικό χώρο.

Όσα είπε ο Ρόμπιν Λουντ στη LiveSport:

Για την αλλαγή ρόλων τώρα με τον Ουζουνίδη: 

«Δεν έχω πρόβλημα με την αλλαγή ρόλων. Θα παίξω όπου με χρειαστεί ο προπονητής και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Ο νέος κόουτς έχει επιφέρει κάποιες διαφοροποιήσεις στην τακτική αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπως μου ζητήσει».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο: 

«Είμαστε στον Παναθηναϊκό και θα παίξουμε για να νικήσουμε όπως πρέπει να κάνουμε πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε υποχρέωση και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Δυστυχώς με τα προηγούμενα αποτελέσματά μας δεν εξαρτάται από εμάς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν είναι αισιόδοξος για το μέλλον: 

«Ας περιοριστούμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και μετά πάμε παρακάτω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.