ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ταξίδεψε στο Καζάν με τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει την ευκαιρία σε όποιον φίλο της ομάδας το επιθυμεί, να βρεθεί δίπλα στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες, στο ταξίδι και τη διαμονή στο Καζάν, για το ματς με την Ούνιξ, με μια εκπληκτική προσφορά!

Ταξίδεψε στο Καζάν με τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Αναλυτικά:

«Ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε με την ομάδα στην ίδια πτήση, να μείνετε στο ίδιο ξενοδοχείο  και να παρακολουθήσετε τον σημαντικό αγώνα από τις εξέδρες της BASKET HALL KAZAN, για την αναμέτρηση της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Euroleague με την Ούνικς (30/12, 18.00)!

Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο έχει κόστος από 500 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, τη διαμονή στο Καζάν, τα μεταφορικά έξοδα, το εισιτήριο του αγώνα καθώς και τα έξοδα της βίζας για το ταξίδι στη Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μέχρι τις 27/12 στο τηλέφωνο 210-3503282, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.30πμ μέχρι τις 6.00μ.μ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του πακέτου με πιστωτική κάρτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.