ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΜΠΟΚΟΥ

«Καταλάβαμε στο ημίχρονο τι πάμε να κάνουμε»

Ο Πολ Εμποκού παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στη Ριζούπολη αλλά και τη συμβολή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην «αλλαγή σκηνικού» του δευτέρου ημιχρόνου

«Καταλάβαμε στο ημίχρονο τι πάμε να κάνουμε»

Ο Πολ Εμποκού ήταν ένας από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 61ο λεπτό, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο 24χρονος Κονγκολέζος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr αναλύοντας τα δύο «πρόσωπα» τα οποία παρουσίασαν οι «πράσινοι» σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας παράλληλα την καταλυτική συμβολή της ομιλίας του Μαρίνου Ουζουνίδη προς τους παίκτες του στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Για τη νίκη-πρόκριση: «Απέναντι σε ομάδες όπως αυτή, αν θες να κερδίσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αν δεν θες να πέσεις θύμα έκπληξης. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς χάσαμε αυτή τη συγκέντρωση και είδατε τι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τη σωστή συγκέντρωση, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το διαφορετικό πρόσωπο ανάμεσα στα δυο ημίχρονα: «Μιλήσαμε με τον προπονητή στο ημίχρονο, ήταν μια καλή συζήτηση. Καταλάβαμε πως είμαστε ο Παναθηναϊκός και πως απέναντι σε αυτές τις ομάδες, με όλο τον σεβασμό προς τον Απόλλωνα, δεν γίνεται να χάνεις!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...