ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Κόουτς, άλλαξέ τον

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει, μετά και τα σημερινά, ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι... κάνουν και ποιοι όχι για τον Παναθηναϊκό που θέλει να φτιάξει. Και είναι έτοιμος να το πράξει και να αλλάξει την ομάδα. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Κόουτς, άλλαξέ τον

Λίγα λόγια για όσα είδαμε στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Αν υπάρχει κάτι θετικό από αυτό το συναρπαστικό, μα καθόλου τιμητικό για τον ταλαιπωρημένο τον τελευταίο καιρό Παναθηναϊκό, 3-4, τότε αυτό είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Μέχρι πριν 15 μέρες ένα 2-0 στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν καταδικαστικό για το “τριφύλλι” που είχε… συνηθίσει να παρατάει τα παιχνίδια όταν αυτά στράβωναν, με λίγες εξαιρέσεις. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τους “πράσινους”, τους είδαμε στην επανάληψη να μπαίνουν αποφασισμένοι για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να στείλουν το μήνυμα στον απογοητευμένο και εξοργισμένο (δικαίως) κόσμο που έφυγε από το ημίχρονο. Και το κατάφεραν.

Με τέσσερα γκολ, με έναν Μπεργκ να αποδεικνύει γιατί αυτός- και κανένας άλλος- είναι ο μεγάλος ηγέτης τούτης της ομάδας και με έναν Ουζουνίδη να φωνάζει από τον πάγκο, προσπαθώντας να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να τους στείλει το μήνυμα της ανατροπής. Δεν το λες και λίγο. Επαναλαμβάνω: Ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων 15 ημερών όχι απλά θα είχε παρατήσει το ματς, μα ίσως και να είχε διασυρθεί.

Από εκεί και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο παρατηρήθηκαν ξανά τα γνωστά προβλήματα. Παιδικά λάθη από το πουθενά, μια νωχελικότητα από ορισμένους ποδοσφαιριστές, αργές αντιδράσεις, έλλειψη συγκέντρωσης και το κυριότερο: Το… ξεμπρόστιασμα (ποδοσφαιρικά πάντα) ορισμένων παικτών, οι οποίοι παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχουν πάρει, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουν θέση στο ρόστερ ενός Παναθηναϊκού που θέλει να αποκτήσει ξανά τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Κακά τα ψέματα. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές, για τους οποίους άλλη υπομονή δεν μπορεί  να υπάρξει. Παίκτες που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να βοηθήσουν το “τριφύλλι” και, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα είναι καλό για όλους να αποχωρήσουν. Κάτι που, φυσικά, έχει καταλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες μέρες ο κόουτς του “τριφυλλιού” θα προχωρήσει σε αλλαγές. Τουλάχιστον 4-5 παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου, με τους Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Σάμπα, Μέστο να είναι σε πρώτο πλάνο, δίχως να αποκλείεται και η… προσθήκη κι άλλων σε αυτή τη “μαύρη λίστα”. Ο Ουζουνίδης θέλει να διώξει ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προσφέρουν τώρα στους “πράσινους” να αποκτήσει κάποιους άλλους. Με αυτό τον τρόπο, με το “ξεσκαρτάρισμα” και τις μεταγραφές, δηλαδή, αλλά και με τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα κάνει ξανά τον κόσμο του, όχι να αποχωρεί στο ημίχρονο, αλλά να χαμογελά και πανηγυρίζει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.