ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάρκους Μπεργκ: από σέντερ φορ… αμυντικός μέσος

Ο Σουηδός έκανε τα πάντα στη Ριζούπολη. Σκόραρε, έδωσε ασίστ και έγινε... χαφ στα τελεταία κρίσιμα λεπτά, με δική του πρωτοβουλία. Πραγματικός ηγέτης

Μάρκους Μπεργκ: από σέντερ φορ... αμυντικός μέσος

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε τα πάντα το βράδυ της Πέμπτης στη Ριζούπολη. Κυριολεκτικά τα πάντα, μέσα σε 45 λεπτά. Σκόραρε, έδωσε ασίστ, ήταν εκείνος που πέρασε τον τερματοφύλακα και γύρισε τη μπάλα για να έρθει το αυτογκόλ από τον Απόλλωνα. Δεν έκανε όμως μόνο αυτά.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αντιλήφθηκαν πως δεν είναι απαραίτητο ένα πέμπτο γκολ για να προκριθούν, ο Σουηδός με δική του πρωτοβουλία γύρισε πίσω και έπαιξε ως δεύτερος… αμυντικός χαφ στο πλάι του Ρόμπιν Λουντ. Ο Μπεργκ έτρεχε παντού στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει αμυντικά την ομάδα του, που προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βλέποντας τον Λέτο να μην μπορεί να βοηθήσει άλλο, ελέω κούρασης και τον Λουντ να έχει μείνει μόνος του στον άξονα, έπειτα από την αποβολή του Νούνο Ρέις, ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να γίνει κάτι μεταξύ κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ. Μάλιστα, ζητούσε συνεχώς τη μπάλα προκειμένου να παγώσει τον ρυθμό και να τη βγάλει με ασφάλεια μπροστά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...