ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 (12-25, 20-25, 20-25)

Ισοπέδωσε και τον Ηρακλή!

Ένας καταπληκτικός Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Μίκρα επικρατώντας με 3-0 του "Γηραιού" σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταιών ετών και κλείνει τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος

Ισοπέδωσε και τον Ηρακλή!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον διαγώνιο Χοσέ Λουίς Γκονζάλες και με τον ακραίο Λάζαρ Τσίροβιτς να κάνει τη διαφορά από τη γραμμή του σερβίς, ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στην επίθεση και κατάφερε να… βάψει πράσινο ακόμα ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» μπήκαν στο γήπεδο… φουριόζοι και κατάφεραν στο πρώτο σετ να πάρουν διαφορά τεσσάρων πόντων μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Η διαφορά έφτασε και στο συν 9 (5-14, 7-16) και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με χαρακτηριστική ευκολία με 12-25, δείχνοντας από νωρίς πως είναι το αφεντικό του ματς.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο δεύτερο σετ και κατάφερε να ξεφύγει με 3 πόντους (3-6), με τον Ηρακλή να αντιδρά αυτή τη φορά και να περνάει μπροστά με 11-10. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, όμως, δεν έμεινε για πολύ πίσω στο σκορ και με τον Γκονζάλες στο σερβίες έκανε ένα σερί 3-0 και προηγήθηκε με 13-16. Η συγκεκριμένη διαφορά διατηρήθηκε μέχρι το 16-19, με τον Ηρακλή να μειώνει στον πόντο (18-19), αλλά τον Παναθηναϊκό να… πατάει γκάζι και να φτάνει στο 20-25, που τον έφερε με 2-0 μπροστά στα σετ.

Ο Ηρακλής το… πάλεψε στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, προηγήθηκε με 5-3 και στη συνέχεια με 8-5, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με δύο διαδοχικούς άσους του Τσίροβιτς προηγήθηκε με 10-9 και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω του. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +6 (12-18) και κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ με 25-20 και να φτάσουν σε μία ακόμα μεγάλη νίκη.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...